Tonic de creștere a părului din uleiuri esențiale


Întotdeauna am iubit părul sănătos, gros și lung. Și de aceea acest tonic de creștere a părului din uleiuri esențiale, de casă este un favorit al meu.

Mi-a plăcut să-mi pot schimba părul în atâtea stiluri diferite. Am avut întotdeauna părul lung. Uneori mi-a trecut umerii, uneori a fost la jumătatea spatelui și, uneori, a fost pe umeri, dar întotdeauna am avut un cap plin de păr gros și lung.

Așa am fost obișnuită. Cu trecerea timpului, hormonii mei au început să se schimbe. Părul meu a început să se usuce, a început să se spargă, părul meu a încetat să crească la fel de repede ca de obicei, iar cel mai rău părul meu a început să cadă (au existat câteva zile în care câte un pumn de păr în timpul șamponării normale în duș). Era înfricoșător.

Așa că am cercetat, am încercat mai multe tratamente de creștere a părului, am experimentat și, în cele din urmă, am creat acest tratament de creștere a părului din uleiuri esențiale. Îmi place cum funcționează pentru mine! Părul meu crește în grosime, mai rapid și mai lung. Se rupe mai puțin. Părul meu nu se desprinde atât de repede (acum sunt doar câteva fire și nu o mână de păr de fiecare dată când îmi spăl părul). Părul meu este mai puternic și mai moale.

Tonic de creștere a părului din uleiuri esențiale – ce conține?

  • ulei esențial de lavandă – Cercetările au arătat că uleiul esențial de lavandă poate ajuta părul să crească mai repede și mai mult, poate chiar să prevină subțierea părului. În plus, uleiul de lavandă ajută la hidratarea părului, care poate preveni deteriorarea și împiedică ruperea ulterioară.
  • ulei esențial de rozmarin – Uleiul rozmarin sporește circulația sângelui, stimulează foliculii piloși, îmbunătățește creșterea părului și reduce pierderea părului, rezultând un păr mai gros, mai plin și mai lung.
  • uleiul esențial de lemn de cedru – Ca și uleiul de esență de rozmarin, uleiul de cedru sporește și circulația sângelui, stimulează scalpul și ajută părul să crească mai repede și mai gros.
  • ulei esențial de mentă – Uleiul de mentă întărește rădăcinile părului și reduce pierderea părului. De asemenea, crește fluxul de sânge, care întinerește foliculii de păr și promovează creșterea părului.
  • ulei de semințe de cânepă – Uleiul de semințe de cânepă hidratează profund părul și scalpul. Nu numai că face părul se simt moale mătăsos, de asemenea, ajută la întărirea părului și previne ruperea. Conține acizi grași omega 3, 6 și 9 care ajută părul să crească mai gros, mai rapid și mai lung. În plus, cânepa conține acid gama-linoleic, care hrănește părul și ajută formarea de keratină, ceea ce duce la un păr mai puternic și mai sănătos. Lipidele din uleiul de semințe de cânepă contribuie, de asemenea, la creșterea elasticității, volumului și strălucirii părului. Posibili înlocuitori: ulei de semințe de morcov, ulei de argan sau jojoba.
  • alunul vrăjitoarei (Hamamelis virginiana) fără alcool – ca și uleiul esențial de mentă, alunul vrăjitoarei, de asemenea, are proprietăți vasoconstrictorii care cresc fluxul de sânge și promovează creșterea părului. În plus, alunul vrăjitoarei poate reduce iritarea foliculilor de păr care altfel ar inhiba creșterea părului. De asemenea, ajută la înfrumusețarea părului electrizant și adaugă volum.

Îți face părul să se simtă uleios?

Nu, nu vă face părul să se simtă uleios. De fapt, nu există prea mult ulei – doar 1 linguriță de ulei în întregul lot.
Agitați bine, totuși, înainte de a o folosi pentru a vă asigura că uleiul devine destul de uniform distribuit.

Cum sa face tonicul de creștere a părului cu uleiuri esențiale?

Pasul 1: adăugați 3 linguri de alunul vrăjitoarei într-o sticlă pulverizatoare de 100 – 150 g.

Pasul 2: adăugați 1 linguriță ulei de semințe de cânepă sau înlocuitori.

Pasul 3: umpleți restul sticlei de pulverizare cu apă distilată (sau apă de robinet fiartă și răcită)

Sfat: asigurați-vă că opriți adăugarea de apă la puțin sub vârf, astfel încât să existe spațiu pentru uleiurile esențiale și amestecul nu se va vărsa când adăugați pulverizatorul.

Pasul 4: adăugați următoarele uleiuri esențiale pentru creșterea părului:

  • 10 picături de ulei esențial de lavandă
  • 10 picături de ulei esențial de rozmarin
  • 10 picături de ulei esențial de cedru
  • 10 picături de ulei esențial de mentă

Cum se utilizează tonicul de creștere a părului din uleiuri esențiale ?

Agitați bine înainte și în timpul utilizării ca uleiurile esențiale și uleiul de semințe de cânepă vor avea tendința de a se separa de apă și de alunul vrăjitoarei. Scuturarea ajută la amestecarea temporară a uleiurilor și a apei împreună.
Se aplică părului umed (îl puteți aplica și la părul uscat, dar pe părul umed se distribuie mai ușor).
Pulverizați tonic din uleiuri esențiale pe scalp, masați ușor, apoi folosiți un pieptene pentru o distribuire pe toată lungimea părului.
Folosiți zilnic pentru cele mai bune rezultate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *