Străluceşte de Sărbători cu aceste măşti faciale


 

 

Mulți dintre noi numărăm zilele să ne bucurăm de Crăciun, nu numai pentru sărbătorile pe care, evident, le iubim cu toții, dar și pentru a împărtăși bucuria cu cei dragi. Este comun că în acest sezon suntem foarte ocupate; întâlniri, petreceri și mai multe festivități în care vrem să arătăm radiante.
Astăzi vă voi prezenta cinci reţete pentru măşti faciale care vor face pielea să arate radiantă şi luxuriantă fără nici un tratament abraziv sau scump, sunt simple și practice şi le puteţi face la acasă.

Pregătește-te să străluceşti acest Crăciun!

 

1. Mască pe bază de aloe

Aloe vera este ideală pentru multe remedii acasă, dacă doriți să eliminați aceste pete mici pe piele, această mască este ceea ce aveți nevoie. Tot ce trebuie să faceți este, îndepărtați gelul din interiorul frunzei, apoi puneți-l într-un recipient și amestecaţi cu un pic de lămâie, o dată integrat, aplicaţi în zonele afectate, se lasă să stea timp de 20 de minute și se îndepărtează bine cu săpun și apă.

 

2. Mască bazată pe migdale

Acest aspect facial este ideal pentru a exfolia și îndepărta toate impuritățile de pe piele, este foarte simplu de făcut și rezultatele sunt ca la spa. Pentru asta aveți nevoie de o lingură mare de miere și două migdale. Preparatul constă în sfărâmarea migdalelor, într-un mojar sau puteți folosi blenderul, până ce rămâne o pulbere, o unificați cu miere și o amestecați foarte bine. Aplicați pe faţă masând uşor în formă de cerc și lăsați să se usuce, îndepărtați cu puțină apă caldă și gata.

 

3. Mască pe bază de fulgi de ovăz

Măștile din ovaz sunt ideale pentru a îndepărta grăsimea de pe față și pentru a face pielea mult mai moale, acest lucru este foarte simplu. Se amestecă fulgi de ovăz cu puțin lapte proaspăt, se amestecă și se adaugă o atingere de miere. După ce este formată o pastă, aplicați-o pe față până se usucă complet, se îndepărtează după câteva minute și veți fi perfectă pentru fotografii.

 

4. Mască bazată pe castravete

După cum bine ştiţi, castraveţii au multe proprietăţi care sunt perfecte pentru piele, de aceea orice măşti faciale ce conțin acest ingredient sunt excelente pentru hidratarea pielii. Pentru a prepara masca noastră trebuie doar să decojiţi şi să amestecaţi castravetele foarte bine, până când obţineţi o pastă groasă, opţional puteţi introduce puţină miere, apoi aplicați-o pe toată faţa şi lăsaţi-o să se odihnească timp de 15 sau 20 de minute. Îndepărtați cu apă suficientă și veți simți prospețimea imediată.

 

5. Mască pe bază de iaurt

Dacă vreţi să scăpaţi de acele riduri premature de pe față, o soluție de mască este cea cu iaurt. Se amestecă un pahar de iaurt simplu, nealcoolizat, cu o linguriță mică de semințe de fenicul și câteva frunze din aceeași plantă care sunt zdrobite. Apoi aplicați crema pe care ați amestecat-o pe față, lăsați-o timp de 20 de minute și asta-i tot.

Sper că v-au fost de folos aceste măşti faciale şi nu uitaţi să împărtăşiţi şi cu prietenii acest articol! 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *