Somnul odihnitor îl vei obține dacă pui aceasta sub limbă


Somnul nu este ceva care îi acordăm atenție și rareori ne gândim la asta. Chiar și persoanele care suferă de lipsa de somn ar putea crede că situația lor este una obișnuită.

De fapt, somnul este de cea mai mare importanță pentru sănătatea noastră generală, deoarece prea puțin somn sau prea mult ar putea avea un impact mare asupra bunăstării noastre generale.

Remediul perfect pentru cantitatea potrivită de somn

Felul cum dormim afectează sănătatea noastră.
Pierderea de somn poate avea efecte teribile asupra stării generale de sănătate.

European Heart Journal, în 2011, a revizuit 15 cercetări medicale care au inclus mai mult de 475000 de persoane și au descoperit că persoanele cu serie de somn redus a avut un risc crescut de a dezvolta sau de a muri de boala coronariană de 48%.

Studiul a constatat, de asemenea, că aceleași persoane au avut un risc mai mare de 15% pentru a dezvolta sau a muri de la un atac cerebral.

Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a imposibilității refacerii corpului dumneavoastră.

De fapt, somnul îmbunătățit ar putea duce la:

-Mai puțină durere
-Viață sexuală mai bună
-Risc mai mic de accidentare
-Îmbunătățirea controlului greutății
-Imunitate mai puternică
-O stare mai bună
-Gândire mai clară
-Memorie mai bună

Cum puteți obține somnul potrivit?

Calitatea somnului este direct legată de obiceiurile dvs. de viață și de sănătatea dumneavoastră. Toate distragerile înainte de culcare, cum ar fi computerul, televizorul sau telefonul mobil, se dovedesc a reduce calitatea somnului.

Este foarte important să vă relaxați în jur de o jumătate de oră până la o oră, înainte de a vă culca. Ați putea face asta prin citirea unei cărți, prin yoga sau cu o baie caldă. Sunt multe alte modalități de a încerca pentru a vă ajuta să dormiți mai bine.

Iată un remediu pentru a avea somnul liniștit:

Această rețetă simplă cu doar două ingrediente este cheia pentru a obține un somn grozav. Remediul aceasta, va ajuta corpul vostru să se relaxeze și să se regrupeze din acea zi și să se pregătească și pentru a doua zi.

Ingrediente necesare:

1 linguriță de sare himalayană roz
5 lingurițe de miere organică brută

Instrucțiuni pentru pregătire:

Combinați ingredientele într-un castron.
Păstrați remediul într-un borcan de sticlă, într-un loc întunecos și rece.
Când doriți să dormiți, ar trebui să puneți un pic de remediu sub limbă chiar înainte de culcare. Lăsați să se dizolve în mod natural și veți adormi cu ușurință.

De ce acest remediu funcționează?

Până când te culci după ultima masă, corpul tău va consuma 50% din cantitatea de glicogen furnizată de ficat. Și din moment ce somnul este alimentat de energie, cu cât sunt mai puține rezerve de glicogen, cu atât mai greu va fi să adormiți.

Mierea poate da un mic impuls nivelelor de insulină, care stimulează eliberarea de triptofan în creier. Triptofanul este apoi transformat în serotonină, care după aceea este transformată în melatonină (hormonul de somn).

Sarea de mare din Himalaya are peste 80 de elemente și minerale pe care organismul le cere pentru diferite procese, ajutând organismul să se recupereze din ziua respectivă.

Combinația de sare și miere crește serotonina, care este hormonul cheie pentru relaxare și fericire.

Sursa: dailyhealthpost.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *