Slăbeşte garantat cu DIETA DUKAN


 

Această dietă a fost elaborată de doctorul Pierre Dukan pentru pacienţii săi, dar a devenit foarte populară în 2010 când a fost publicată pentru prima dată în limba engleză. De asemenea, dieta Dukan a fost adoptată de vedete precum Jennifer Lopez pentru a scăpa de kilogramele după sarcină şi a devenit foarte populară în întreaga lume. (sursa Kudika)

Spre deosebire de alte diete, această dieta Dukan nu numără caloriile, nu te înfometează şi este foarte sănătoasă.

 

Etapa de slăbire cu dieta Dukan durează în funcţie de cât îşi doreşte o persoană să slăbească. Dacă se doreşte eliminarea a mai mult de 20 de kilograme, se recomandă un regim între 7 şi 10 zile, dar nu mai mult. Pentru cei care vor sa slăbească intre 10 şi 20 de kilograme, etapa trebuie să dureze 5 zile, pentru mai puţin de 10 kilograme, 3 zile şi pentru mai putin de 5 kilograme, 1-2 zile.

 

În această perioadă se consumă alimente din 8 categorii: cărnuri roşii fără grăsime, organele de animale, peşte, fructe de mare, păsări, mezeluri, ouă şi lactate degresate. Carnea nu se prăjeşte ci se face la rotisor, la grătar etc. Se găteşte totul fără ulei.

 

Important!

În această etapă de slăbire se beau un litru şi jumătate de apă pe zi (sau ceaiuri, cafea dar fără zahăr, doar cu indulcitori).

Se consumă o lingură şi jumătate de tărâţe de ovăz pe zi. Uleiul este interzis. În acest timp se pot consuma fructe goji dimineaţa pe stomacul gol, dar nu sunt obligatorii. Nu se consumă zahăr. Se face sport, obligatoriu o plimbare de 20 de minute pe zi. Poți mânca oricând doreşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *