Remedii anti herpes supereficiente


 

 Herpesul este cauzat de un virus, denumit Herpes simplex, iar acesta este transmis cu ușurință. De cele mai multe ori herpesul apare încă din copilărie, iar odată ce o persoană este infestată, acest virus rămâne latent și persistă în organism, manifestându-se prin apariția herpesului, caracterizat prin mici vezicule cu lichid clar, localizate pe buză sau în colțul buzei. Aceste vezicule sunt pe cât de inestetice, pe atât de inflamate și de dureroase. Herpesul apare odată cu slăbirea sistemului imunitar și acesta recidivează de câteva ori pe an chiar. De asemenea, alte cauze ale apariției herpesului sunt și temperaturile scăzute, răceala, gripa, perioada menstruației, dereglări hormonale, consumul excesiv de alcool, extracțiile dentare, înfrumusețarea facială sau sarcina. Dar de cele mai multe ori herpesul apare datorită infecției cu virusul herpes simplex.

Remediu cu ceai negru

Ceaiul negru este un antioxidant şi antiviral, având şi proprietăţi antiinflamatoare. Nu trebuie decât să iei un plic de ceai negru, să-l înmoi timp de câteva minute în apă fierbinte, apoi să-l aplici pe herpes, timp de câteva minute. De asemenea, poţi să prepari un ceai negru foarte concentrat şi să înmoi în el mici comprese pe care să le prinzi peste herpes cu un plasture. Vei vedea că zona respectivă arată mai bine imediat.

Bicarbonat anti herpes

Este unul din cele mai vechi tratamente naturiste împotriva herpesului şi chiar funcţionează. Este eficient mai ales împotriva mâncărimilor. Se amestecă puţin bicarbonat cu apă, se udă o compresă, apoi se aplică pe herpes. Se poate lăsa oricât de mult pentru a usca herpesul rapid şi a preveni mâncărimile.

Remediu cu usturoi

Striveşte un căţel de usturoi şi aplică-l pe zona afectată. Lasă-l să acţioneze pentru 10 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă operaţiunea de trei ori în decurs de 12 ore şi vei observa că herpesul va dispărea.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *