Pudră de faţă făcută acasă


 

Sunt atât de încântată să vă arăt această rețetă pentru pudră de față! Nu numai că este distractiv de făcut, dar, de asemenea, îi conferă pielii o pauză de la toate toxinele și substanțele chimice găsite în machiajul cumpărat de la magazin, iar ingredientele sunt elemente pe care probabil le aveți deja în bucătărie.

Această pulbere este foarte eficientă în aranjarea machiajului, dar lucru foarte tare este faptul că, pentru că este făcută cu ingrediente care iubesc pielea, ea va hrăni, de asemenea, pielea ta! Iată cum faceți acest lucru:

Ingrediente

Praf de argint, această pulbere este făcută din argint deshidratat și măcinat, despre care se știe că are efecte de netezire a pielii. Puteți să o săriți dacă nu o puteți găsi, dar vă oferă o senzație mai catifelată.
Amidonul de porumb absoarbe excesul de ulei, ajutându-vă să oferiți pielii o finisare mată.
Cacao pudrăare proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, care ajută la întărirea și reînnoirea pielii. În loc de cacao, puteţi folosi scorţişoară pudră. 

Indicaţii

Combinați o jumătate de ceaşcă de praf de argint şi 1/4 cană de amidon de porumb intr-un bol de amestecare. Adăugați pulberea de cacao câte o lingură până când ajunge la o umbră similară cu tonul natural al pielii. Aceasta este o pulbere translucidă, deci încercați să nu o faceţi prea întunecată (utilizați între 1 și 3 linguri).
Se amestecă bine, spărgând bucățile mari cu spatele unei linguri. Dacă doriţi puteţi folosi o râşniţă pentru condimente, pentru a amesteca ingredientele, iar în timp ce amestecaţi adăugaţi 4-5 picături de vitamina E (opţional), ajută pudra să dureze mai mult timp.

Notă :
Puteți păstra pulberea dvs. timp de până la șase luni în recipiente sigilabile. Amintiți-vă să agitați amestecul de fiecare dată când o utilizați.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *