Plan de detoxifiere pentru o săptămână


Ocazional, corpul are nevoie de o curățare generală. Cu acest plan de detoxifiere vă veți ajuta organismul să elimine toxinele care circulă prin corp.
Acestea sunt semnalele pe care organismul vi le trimite să comunice că ar trebui să dai o mână sistemului tău depurativ.

Toate aceste supărări indică faptul că organismul dumneavoastră poate ar fi acumulat prea multe substanțe reziduale și are nevoie de detoxifiere:

  • Dureri de cap și dureri de spate
  • Digestia incorectă
  • Insomnie
  • Constipație și umflături
  • Durere de rinichi
  • Inflamații

Planul de detoxifiere pentru o săptămână

În săptămâna de detoxifiere este important să se elimine toxinele, dar nu mineralele.

Ce vei lua la micul dejun?

Mai multe fructe, cereale și lactate sănătoase, cum ar fi: iaurt cu mere și nuci tocate; lapte cu fulgi de ovăz, banane, kiwi, semințe de in și cacao pur; pâine integrală de grâu cu miere; ananas sau suc de mere.

Ce vei mânca la prânz?

Eliminarea cărnii, a peștelui și a leguminoaselor dintr-o dietă de detoxifiere este o greșeală. Acest grup de alimente este foarte important pentru a evita un dezechilibru și pentru a vă lua foamea. Cheia este că proteinele sunt ușoare (carne și pește alb, ouă, tofu). Nu beți prea mult în timpul mesei, ci pe parcursul zilei.

Următoarele feluri de mâncare sunt recomandate în mod special: crema de țelină sau dovleac, tocană de curcan cu anghinare și orez brun, năut tocană, calmar umplut cu ratatouille, spaghete cu carne de pui, kiwi și salată de ananas, mere coapte sau pere.

Și pentru cină?

În timpul tratamentul de detoxifiere este recomandat să mâncați supă de morcovi, supă de linte, tofu la grătar, pui sau curcan, pâine integrală de grâu cu pate de legume, avocado, brânză proaspătă cu miere, sos de mere, pere sau prune. Dacă sunteți genul care ronțăie ceva pe canapea, înainte de culcare, puteți mânca o cantitate mică de fistic, nuci, migdale, smochine uscate sau prune.

În timpul nopții, un pahar de suc de cireș vă va face să vă simțiți bine.
În doar 7 zile, vă veți simți super și cu mai multă energie.👍


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *