O legumă sau un fruct şi masca antirid e gata


 

Castravetele este un clasic în îngrijirea facială. Puteți face o mască pentru a vă revitaliza pielea sau pentru a pregăti un hidratant, pentru a profita de toate proprietățile sale.

Cremele din magazinele de cosmetice, de obicei, au preturi destul de ridicate, uneori, compoziția lor au anumite substanțe chimice care de multe ori pot provoca alergii. … Și noi știm că pielea este foarte delicată și necesită o mulțime de îngrijire, nutriție adecvată, odihnă adecvată pe timp de noapte și dreptul la tratamente ce pot ajuta la reducerea acestor riduri care tot apar, de obicei, prin trecerea timpului. Deci, vă ofer îndrumări simple pentru a vă crea propriile măști de casă.

 

Mască antirid de avocado

 

De ce avocado?

 

Conține acizi grași esențiali, astfel, este, de asemenea, foarte potrivit nu numai pentru riduri, dar, de asemenea, pentru pielea uscată.

Avocado este bogat în fitochimicale care ajută la a ne proteja de radicalii liberi.

Conține acid folic şi vitamina C, B6, A și E, perfect pentru sănătate, de bază pentru frumuseţea pielii.

 

Ingrediente:

 

Jumătate de avocado

3 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

 

Este foarte simplu, tăiaţi avocado și scoateţi osul din centru. Amintiți-vă că vom folosi doar jumătate: apoi puneţi-l într-un castron și striviţi pulpa cu o furculiță. Se adaugă ulei de măsline și se continuă amestecarea până când se obține o cremă omogenă de culoare albă și atractivă. Încercați să nu lăsaţi bucăți de avocado nepasat.

Această mască antirid este foarte potrivită pentru utilizare pe timp de noapte. Aplicați-l cu degetele și a faceţi un masaj pentru a se absorbi încet. Lăsați pe faţă timp de 20 de minute, apoi spălaţi cu apă proaspătă. Dacă faceţi cel puțin trei ori pe săptămână, pe termen lung, veți observa beneficiile pe pielea voastră.

 

Mască de faţă antirid cu morcov

 

De ce morcovi?

 

 

 

Morcovii au proprietăți „cosmetice” deosebite datorită concentrației lor de beta-caroten și antioxidanți, esențiali pentru combaterea semnelor de îmbătrânire și pentru a ne proteja pielea împotriva agresiunilor externe cum ar fi razele UV. Un mare aliat, cu siguranță, pentru riduri.

 

Ingrediente:

 

2 morcovi medii

jumătate de lămâie

3 linguri de iaurt natural

 

Mod de preparare:

 

Spălați și cojiți morcovii, apoi îi tăiați în bucăți mici și îi daţi printr-un blender sau într-un mixer pentru a obține amestecul lor omogen. Acum adăugați sucul de la jumătate de lămâie și trei linguri de iaurt natural, acest lucru ne va ajuta să obținem o pastă suficient de groasă pentru masca antirid. Aplicați-o cu ajutorul unui masaj timp de cel puțin douăzeci de minute, fie în mijlocul după-amiezii sau în timpul nopții. Apoi scoateţi-o cu apă proaspătă. Puteți să folosiţi această mască de două sau trei ori pe săptămână, dacă sunteți consecvent puțin câte puțin, veți vedea îmbunătățirile sale. Pielea va fi îngrijită, protejată și hrănitoare.

 

Mască de castraveți și muşeţel

 

De ce castravete?

 

Hidratează: Este un remediu ideal pentru piele, datorită conținutului ridicat de apă și vitamina E. Proprietățile sale hidratante sunt excelente, ne protejează de soare și ne îngrijesc. Este perfect pentru acele zile în care avem fața obosită.

Relaxează: datorită proprietăților sale calmante, este cu siguranță perfect pentru umflături și cearcăne întunecate.

 

Ingrediente:

 

O lingură de flori de muşeţel

castravete

 

Preparare:

 

Spuneți-vă că această mască este perfectă pentru acele zile când vă ridicaţi rupţi de oboseală, cu ochii umflați și arătați rău. Castravetele și mușețelul acționează ca revitalizante, așa că nu ezitați să le pregătiți în acele zile când nu vă place ce vedeţi în oglindă.

Începeți să curățați castravetele, apoi tăiați-l în bucăți mici.

Acum pregătiţi infuzia de muşeţel, încălziţi o ceașcă de apă și, când fierbe, puneţi florile de muşeţel.

Lăsați la răcit, apoi amestecați cu bucățile de castravete. Va fi timpul să aduceți acest amestec la blender. Faceţi un amestec omogen.

Duceți la frigider și lăsați amestecul acolo timp de zece minute, așa va fi proaspăt când îl aplicaţi pe față. Lăsaţi cel puțin 20 de minute pe față, vă va face să vă simțiți bine, va clarifica și va revitaliza pielea. Este un remediu excelent.

 

Cremă de castravete pentru piele

 

Ingrediente:

 

25 de grame de piure de castravete

25 de grame de apă distilată

25 de grame de ulei de jojoba

25 de grame de ulei din semințe de struguri

2 picături de ulei esențial de lămâie

1 picătură de ulei esențial de trandafir

25 g smântână

 

Preparare:

 

Începeți prin amestecarea ingredientelor într-un castron care vă permite să bateți bine, deoarece apa și uleiul ar trebui bătute mult pentru a se amesteca.

Când uleiurile, apa și castraveți sunt bine amestecate, turnați smântâna şi amestecaţi iar. Depozitaţi într-un borcan cu capac şi puteți începe să aplicați crema.

Se păstrează în frigider.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *