Măşti revitalizante


Creează-ţi acasă, măști  perfecte pentru a-ţi revitaliza pielea obosită după o noapte lungă. Aceste măşti sunt foarte bune şi atât de uşor de preperat.

Mască de faţă cu cofeină 

Luaţi o lingură de cafea măcinată sau cafea instant şi amestecați-o cu o lingură de pudră de cacao şi iaurt proaspăt natural. Aplicaţi pe faţă pentru 15 minute şi clătiţi. Veţi obţine o piele puternic revitalizată. Pentru rezultate mai bune puteţi adăuga şi miere.

Cafeaua reduce umflăturile de sub ochi, pudra de cacao este un bun antioxidant, iar iaurtul hidratează pielea.

Mască de castravete şi iaurt

Se amestecă un castravete și se amestecă pasta cu un pic de iaurt pentru a obține una dintre cele mai bune, mai simple măști revitalizante de casă făcute vreodată!

Nu vă pot spune exact cât de mult iaurt va trebui să puneţi deoarece depinde de dimensiunea de castravetelui dvs., doar turnaţi încet și asigurați-vă că nu puneţi prea mult, pentru a nu face masca să curgă.
Această mască este ceva ce se poate folosi tot timpul anului, iar cum iaurtul face minuni pentru arsurile solare, este sigur să spun că este binevenit în această vară.

Mască din frunze de mentă 

 Masca revitalizată de casă cu frunze de mentă va reîmprospăta pielea și o va răcorii în aceste luni fierbinți de vară. Următoarea reţetă are nevoie de un pic de lucru, dar, crede-mă, merită.
Vei avea nevoie de jumătate de cană de castravete ras şi frunze de mentă, tot jumătate de cană.
Puneţi castravetele într-o cratiță, la încălzit cu puțină apă proaspătă și apoi se adaugă frunze de mentă tocate, se încălzește ceva mai mult pentru a ajuta ingredientele se amestece bine.
Lăsați masca să se răcească, apoi aplicaţi pe faţă pentru 15 minute şi clătiţi.

Mască din portocale

 Majoritatea dintre noi iubim sucul proaspăt de portocale, dar ce facem cu pulpa ce rămâne? Mulţi  o aruncăm, însă aceasta poate deveni o foare bună  mască revitalizată. Trebuie doar să  adăugăm miere,sau fulgi de ovăz, sau iaurt, ori le puteţi amesteca pe toate. Rezultatele vor fi întotdeauna, o piele cu aspect mai tânăr.
Spune-mi părerea ta despre articol şi care mască ț-i s-ar potrivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *