Măşti naturale pentru faţă, homemade


 

 

 

Prima dată când încercați o mască de casă făcută din ingrediente naturale, nu mai doriți să cumpărați din nou creme comerciale. Obțineți rezultate de hidratare, prospețime, exfoliere a straturilor moarte ale pielii și o scădere semnificativă a semnelor de vârstă.

Ce fac înainte să pun masca?

Este imperativ să acordați atenție ritualului dvs. de frumusețe cel puțin 40 de minute pe zi, iar pentru cele mai bune rezultate, urmați următoarele instrucțiuni.

Înainte de a aplica masca, trebuie să vă curățați bine fața, din cauza incluziunilor mediului și a stresului zilnic, pielea este mai puțin receptivă. Cu o profundă curățare facială în fiecare zi, vom elimina murdăria care este prezentă, dar nu se vede și veți vedea cum sunteți surprinși de diferenţă.
Nu faceți o mască mai mult decât aveți nevoie, faceţi doar pentru o singură utilizare. Cu toate acestea, dacă aveți mai mult, păstrați în frigider într-un recipient de sticlă sau lut.
Conturul ochilor este o piele foarte sensibilă și fină și trebuie să avem grijă de ea așa cum merită. Evitați această zonă în timpul tratamentului, este mai bine să utilizați o cremă sau un anumit ser.

Ce fel de mască de față ar trebui să folosesc?

Există multe variante, în funcție de nevoile dvs., au un efect diferit, așa că înainte de a le pregăti, trebuie să cunoașteți toate proprietățile lor.

-Hidratante. Păstrați umiditatea naturală a dermei. Acestea sunt indicate în principal pentru pielea uscată. În plus, hidratarea optimă a pielii atenuează liniile de expresie și combate ridurile.
-Pentru acnee. Sunt potrivite pentru pielea grasă. Funcția sa este de a elimina cosurile, nodulii și cosurile care cauzează acnee sau alte boli similare. Compușii săi au beneficii dezinfectante și de reglementare.
-Exfoliante. Măștile de exfoliere sunt concepute pentru a purifica fața, îndepărtând celulele moarte, pentru a elimina toxinele și pentru a scăpa de puncte negre.
-Antiîmbătrânire. Ele stimulează metabolismul celular general, ele asigură efectul tensor, întărirea și umplerea ridurilor. Funcția sa principală este de a vă spori frumusețea, făcând să arătați mai tânăr.

Reţete de măşti pentru faţă

Măşti de exfoliere pentru pielea grasă

Aspirină și apă

Pentru a face acest scrub de casă, aveți nevoie doar de două aspirine și o lingură de miere sau două de apă. Zdrobiţi aspirinele, adăugați-le la fluidul pe care l-ați ales și le împrăștiați pe față fără a atinge conturul ochilor. Efectuați un masaj delicat cu degetele și lăsați-l să efectueze timp de 6 minute. Îndepărtați cu apă caldă.

Ovăz cu lămâie și miere

Iată trei dintre alimentele naturale cele mai benefice sănătății, iar fața ta va beneficia de această mască excelentă. Va deveni moale când veţi aplica ovăzul zdrobit pe față, împreună cu o jumătate de lingură de lămâie și una de miere. Amestecaţi totul până când devine o pastă groasă. Se aplică pe faţă timp de 10 minute și se va masa pentru a exfolia epiderma.

 

Măști de față pentru riduri

Miere și iaurt

Proprietățile mierei sunt indiscutabile. Este o sursă de energie instantanee și are o mare putere de hidratare, în plus abundă în vitamine pentru întinerirea feței.
Pentru a face masca de faţă, puneţi un iaurt într-un castron şi adăugaţi câteva linguri de miere. Puteți adăuga și alte ingrediente active pentru a vă îmbunătăți eficiența, cum ar fi sucul de lămâie sau aloe vera, pentru a lupta împotriva ridurilor. Se amestecă totul bine pentru a obține o pastă uniformă și apoi se întinde pe față evitând conturul ochiului. Lăsați-o să acționeze timp de 15 minute și scoateți-o cu apă caldă.

Mască din avocado

Iubesc avocado, deoarece nu este doar o hrană foarte nutritivă, dar are utilizări cosmetice atât pe față, cât și pe păr. Multe produse cosmetice naturale îl integrează în compoziția sa deoarece este bogat în acizi grași vegetali și minerali, care întârzie liniile de expresie și ridurile. În plus, senzația la atingere este foarte plăcută.
Într-un alt articol vă spunem cum să faceți mască de avocado. Există diferite combinații, toate potrivite pentru pielea uscată. Pe de o parte, îl putem integra cu miere sau cu ulei de nucă de cocos. Dacă aveți piele grasă, adăugați câteva linguri de suc de lămâie.

 

Măşti hidratante pentru piele

Banane și miere

Unele fructe, cum ar fi banana conţin o cantitate mare de apă. Luați o banană coaptă, răzuiți-o și adăugați câteva picături de ulei de măsline şi miere, care va aduce un plus de vitamine și grăsimi nesaturate. Se amestecă bine și se aplică pe gât și față timp de un sfert de oră.

Maioneză pentru față

Maioneza este alcătuită din ouă, ulei de măsline și un pic de oțet alb. În combinație, se formează o emulsie cu adevărat hidratantă, încât chiar și cea mai uscată piele își va recupera umezeala. Puteți face maioneza acasă cu cele trei alimente anterioare.

 

Rețete naturale de măști pentru acnee

Mască de ten cu măr și lămâie

Dacă problema dvs. este secreția excesivă de sebum, atunci ceea ce aveți nevoie sunt ingrediente active pentru pielea grasă. Lămâia este foarte eficientă în reglarea producției de sebum, precum și mărul.
În elaborarea măștii pentru față, bateți un ou într-un castron, adăugați două linguri de lămâie stoarsă și un măr copt. Se amestecă bine până se omogenizează și se aplică pe față timp de 10 minute. Îndepărtați cu multă apă.

Mască de ten cu argilă

Este posibil ca principala dvs. preocupare să fie petele negre ale nasului, acei pori atât de greu de eliminat încât am ajuns să recurgem la un cosmetician. În multe cazuri nu este necesar, cu o bună mască de purificare și o rutină facială, această problemă se termină în câteva săptămâni.
Coaja de nuci este probabil cea mai bună pulbere de exfoliere care există și o puteți integra în masca de față. Pe de altă parte, argilele sunt aliați excelenți.

Ca rezultat, veți obține un ten mult mai fin de la început, și veți putea, de asemenea, să combateți multe afecțiuni dermice, în special acnee și coşuri. Acneea apare ca urmare a unei modificări a producției de grăsimi în timpul adolescenței, care duce la crearea de coşuri pe față. Dacă o opriți de la primul moment care reglează secreția de sebum, probabil că nu veți suferi vreodată.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *