Mască pentru un ten strălucitor


Toate femeile, chiar şi bărbaţii, îşi doresc o piele strălucitoare şi din fericire natura ne oferă toate resursele necesare pentru a avea un ten de invidiat.

Aici aveţi încă 5 măşti pentru un ten fermecător :

Mască de faţă cu sucde portocale. Această mască hidratează pielea in profunzime si împiedică apariţia prematură a ridurilor. Amestecă 2 linguriţe de suc de portocale cu 2 linguriţe de iaurt simplu şi o linguriţă de ulei de migdale. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze 25 de minute.

Mască cu banane. Bananele exfoliază tenul, îl hidratează, luptă împotriva acneei şi împotriva îmbătrânirii premature. Fie vă puteţi masa tenul cu o banană pasată, fie puteţi adauga câteva ingrediente pentru a realiza o mască. Pasaţi o banană, adăugaţi două picături de ulei de măsline, apă de trandafiri și o linguriţă de unt de cacao. Amestecaţi bine, aplicaţi masca, lăsaţi-o sa actioneze câteva minute, după care spălaţi cu apă rece.

Mască de faţă cu castraveţi. Dacă aveţi acnee, această mască nu numai ca luptă împotriva acestei afecţiuni, ci totodată exfoliază pielea. Pasaţi un castravete, puneţi cateva picături de lapte si câteva picături de suc de lămâie. Masaţi-vă tenul cu această mască, după care lăsaţi-o sa se usuce. Spălaţi cu apă rece pentru ca efectul sa fie cel aşteptat.

Mască cu papaya. Cu papaya trebuie sa procedaţi la fel ca şi cu banana sau castravetele. Peste fructul pasat adăugaţi câteva picaturi de lapte si masaţi-vă tenul timp de 1 minut. Papaya hidratează, înmoaie tenul şi poate fi utilizat ca şi scrub.

Mască de faţă cu căpşuni. Dacă ai un ten acneic, atunci aceasta este masca perfectă. Amesteca 3 linguriţe de miere cu 6 căpşuni, o linguriţă de suc de lămâie sau lime şi 2 albuşuri de ou. Aplică pasta pe faţă şi las-o să acţioneze 20 de minute.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *