Masca de faţă care la mine funcţionează


Masca de faţă, toată lumea o caută, femeile o adoră, chiar şi bărbaţii (unii dintre ei), sunt la tot pasul, în farmacii, în magazine de specialitate, în merkaturi, chiar şi la buticul de pe colţ.
Majoritatea dau o grămadă de bani pe acestea şi de cele mai multe ori nu dau rezultate. Bani aruncaţi degeaba (părerea mea). Eu nu am dat în viaţa mea nici măcar un cent pe măşti, mi-i le-am făcut singură din ingrediente naturale şi nu am avut niciodată vreo reacţie alergică sau ce ştiu eu ce problemă cu pielea de la ele.

Aceasta e o listă cu ce folosesc cel mai des, sunt eficiente şi pentru mine merg cel mai bine.

Listă de măşti pentru faţă:

Sucul de lămâie stors dintr-o lămâie proaspătă pentru a ușura pielea. Puteți, de asemenea, să-l punctați pe petele de pe ten, pistrui sau pe tot corpul.
Mierea pentru hidratare și strălucire (poate fi amestecată cu suc de lămâie) dă efecte similare celor de mai sus.
Miere și scorțișoarăpentru a elimina acneea.
Fulgi de ovăz amestecaţi cu iaurt sau lapte pentru a calma pielea dacă ai avut o zi la soare sau o zi lungă purtând machiaj.
Mască de ou pentru reducerea ridurilor. Veți simți imediat strâmtorarea după ce ați spălat-o! Dacă adaugi câteva picături de lămâie, e perfectă pentru tenul gras.
Masca de avocado este uimitoare. Uleiurile hidratează pielea și o lasă să se simtă moale. Puteți să amestecați și cu miere. Uneori îmi frec mâinile cu această mască și las să stea 5 minute. Lasă mâinile atât de netede.
Ulei de cocos și turmeric pentru piele netedă și strălucitoare.
Cafeaua pentru a elimina punctele negre. De asemenea, este minunată pentru cearcănele întunecate de sub ochi. Cofeina pe piele vă dă strălucire și reduce ridurile.

De multe ori, mai ales când nu am timp sa prepar sau sa stau cu masca pe faţă, iau orice fruct(prefer pe cele mai zemoase) sau rup o bucăţică de aloe vera, că am în grădină, întind repede pe faţă, pe gât şi chiar pe mâini şi las până dimineaţa.

Bucurați-vă de ele!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *