Masca anti-îmbătrânire sau antirid DIY


Tratamentele antirid făcute chiar de tine sunt cea mai bună alegere şi de asemenea mai puţin costisitoare.Iată 3 dintre în mai bune măşti pentru tine. Alege-o pe cea care ţi se potriveşte.

   Mască antirid

Amestecă un gălbenuş de ou cu două linguri de germeni de grâu pentru a obţine o mască hidratantă, care netezeşte tenul, estompând ridurile fine. Pentru un efect antirid şi mai puternic, gălbenuşul de ou se combină cu lăptişor de matcă, lăsaţi să acţioneze cel puţin 20 de minute apoi clătiţi cu apă rece.

   Mască anti-îmbătrânire prematură

Iaurtul este foarte bun deoarece elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii. Când este mixat cu castravetele, ajută la hidratarea şi curăţarea feţei. Pentru această mască aveți nevoie de 2 castraveţi, o ceaşcă de iaurt simplu, o linguriţă de miere şi câteva picături de ulei de măsline. Curăţaţi castravetele de coajă şi daţi-l pe răzătoare, după care amestecaţi-l până se face o pastă. Adăugaţi iaurtul şi amestecaţi până se uniformizează cu castravetele, după care adăugaţi uleiul şi mierea şi continuaţi să amestecaţi. Aplicaţi masca pe faţă si ţineţi-o cam un sfert de oră, după care clătiţi bine.

   Mască împotriva ridurilor din jurul ochilor

Fă-ţi o mască din morcov folosind sucul de la doi morcovi mici. În acest suc adaugă o linguriţă de ulei de migdale şi amestecă-l bine. Lasă conţinutul, în frigider aproximativ două ore şi apoi aplică-l in jurul ochilor. Lasă masca să acţioneze 30 de minute. Repetă tratamentul la una-două săptămâni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *