Exerciţii şi remedii pentru pielea lăsată


20180111_182051

„Por fin” ai reuşit să slăbeşti, însă oglinda îţi strică tot cheful când îți observi cum pielea lăsată. Dacă vrei să dai un nou tonus dermei tale, trebuie să apelezi la câteva trucuri foarte simple, care dau rezultate garantat dacă le urmezi cu strictețe.

 

Exerciţiu pentru pielea lăsată de pe abdomen

Unul dintre cele mai populare exerciţii pentru tonifierea abdomenului este bicicleta. Tot ce trebuie să faci este să te întinzi pe spate, să duci mâinile îndoite la ceafă şi să pedalezi în aer. În continuare, poţi să apropii alternativ coatele de genunchiul opus, încordând abdomenul. Realizează 2-3 exerciţii formate din 15-20 de repetări.

Tonifiere pielea lăsată braţe

Foloseşte o pereche de gantere de 1-2 kilograme şi realizează cât mai multe exercitii pentru braţe. Nu numai că îţi vei remodela braţele, dar îţi vei tonifia sânii, iar spatele va avea o altă postură.
Unul dintre cele mai bune exerciţii pentru tonifierea pielii lăsate de pe braţe sunt acestea:
Florările realizate la perete: aşează-te în faţa unui perete şi pune palmele pe el, astfel încât să ai braţele întinse (la nivelul pieptului). Realizează flotări obişnuite, doar că peretele va reprezenta punctul de sprijin. Împinge-te în braţe, încordand muşchii.
Exerciţiu cu greutăţi: ia greutăţile în mâini, ţine picioarele depărtate şi genunchii uşor îndoiți şi ridică braţele la nivelul umerilor, ţinând palmele una spre cealaltă. Ridică mâinile deasupra capului, menţine această poziţie câteva secunde, apoi revino la cea iniţială. Repetă de 20 de ori, luând o mică pauză după 10 repetări.

Exerciţii pentru pielea lăsată de pe picioare

Şi pielea de pe picioare îşi poate pierde din elasticitate după ce ai slăbit sau odată cu înaintarea în vârstă. Având în vedere că sezonul cald pune stăpânire pe noi, trebuie să iei măsuri din timp, în special dacă îţi doreşti să ai un trup de invidiat.
Pentru picioare, pune accent pe exerciţii ca acestea: fandări, genuflexiuni, lovirea sacului de box cu picioarele, urcarea scărilor din cu greutăţi la glezne şi diferite exerciţii efectuate la saltea.
Exemplu de exercitiu la saltea: stai întinsă pe spate, cu braţele pe lângă corp. Ţine palmele pe podea, ridică picioarele la 45 de grade şi încrucișează-le în aer într-un ritm alert. Realizează două exerciţii a câte 15 repetări.
Credeai că numai exerciţiile complexe dau rezultate bune? Iată că şi cele simple pot avea efecte uimitoare asupra pielii lăsate. Tonifiază-ți corpul realizând frecvent exerciţii fizice pentru fermitate. Nu te abate de la această rutină şi elasticitatea pielii tale se va îmbunătăţi vizibil.

Pentru cei care nu sunt fani a-i sportului, cele mai bune remedii pentru tonifierea pielii lăsate:

Folosește albușuri

Albușurile sunt un astringent natural, motiv pentru care sunt indicate pentru tonifierea pielii. Acestea contin hidrolipide care contribuie la refacerea țesuturilor pielii.
Bate bine două albușuri până se fac spumă, apoi aplică amestecul pe față și pe gât. Lasă-l să acționeze 20 de minute, după care spală-te cu apă călduță.

Aplică miere

Un alt remediu eficient care contribuie la tonifierea pielii este mierea, deoarece are proprietăți hidratante, antioxidante și antiîmbătrânire.
Folosește 2-3 linguri de miere în combinație cu suc de lămâie și ulei de măsline (câte 4-5 picături din fiecare). Remediul se folosește de 2-3 ori pe zi.

Utilizează gel de aloe vera

Aloe vera este o altă soluție naturală care oferă rezultate vizibile într-un timp scurt. Acidul malic din compoziția plantei redă elasticitatea pielii și o hidratează în profunzime.
Gelul se aplică pe zonele afectate și se lasă să acționeze 15-20 de minute, după care se îndepărtează cu o dischetă demachiantă. La final, clătește-ți fața cu apă călduță. Remediul se folosește de câteva ori pe săptămână.


5 răspunsuri la “Exerciţii şi remedii pentru pielea lăsată”

  1. Foarte folositor. Am vazut cat de inestetica este si ce operatii costisitoare se fac. Multumesc pentru sfaturi.

  2. Un articol pe gustul meu :). Multumesc pentru sfaturi. Stiu ca la un moment dat voi avea maare nevoie de ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *