Distruge chisturile, fibroamele sau polipii cu această reţetă


Chisturile ovariene sunt descrise ca săculeţe sau pungi umplute cu fluid, care se dezvoltă în interiorul său pe suprafața unuia sau ambelor ovare. Chisturile solide au cel mai mare potenţial de a degenera în cancer. Fibromul uterin e o tumoră benignă (nu e de natură canceroasă), situată pe pereții uterului. Polipii endometriali sunt excrescențe de țesut pe endometru (învelișul interior al uterului).

Majoritatea femeilor, la un moment dat în viața lor, vor dezvolta cel puțin un chist.

Majoritatea chisturilor ovariene apar de obicei în timpul ciclului menstrual și nu fac parte dintr-o boală și, ca atare, sunt considerate funcționale.
Sarcina, alăptarea şi pilulele contraceptive determină corpul să ia o pauză de la ovulaţie, reducând astfel probabilitatea de a părea chisturile ovariene funcţionale. Totodată, femeile fumătoare sunt expuse unui risc mai mare.
Chisturile anormale, la rândul lor, sunt de 3 feluri: chistadenom – care se dezvoltă din celulele de la nivelul ovarelor – endometrial şi dermoid. Chisturile dermoide sunt considerate tumori pentru că au o structură solidă, fiind umplute cu bucăţi de păr, dinţi şi oase, în loc să fie umplute cu fluid. Se crede că aceste chisturi dermoide apar deoarece ovulul nefertilizat începe să producă diverse ţesuturi corporale.
Pe de altă parte, chisturile patologice pot fi canceroase sau benigne.

De cele mai multe ori, femeile nu sunt complet conştiente de chisturile ovariene, deoarece nu provoacă probleme restante.

Cu toate acestea, simptome comune care însoțesc această condiție sunt: ​​tulburări ale ciclului menstrual, distensie abdominală, dureri în timpul actului sexual, dureri pelviene înainte sau în timpul ciclului menstrual, dureri în timpul defecării, greață, vărsături, dureri în partea inferioară a spatelui sau coapsă și presiune în vezică sau rect.

În cazuri extreme, anumite tipuri pot provoca scăderea fertilității.

Este de remarcat faptul că unele chisturi ovariene dispar fără tratament în câteva luni. Cu toate acestea, dacă simţiţi disconfort, există modalități naturale de a scăpa de acestea, ceea ce poate ajuta la atenuarea simptomelor și reducerea dimensiunii chisturilor.

Aceste afecţiuni se pot trata cu medicamente sau chirurgical, după caz. Eu vă recomand să încercați acest uimitor remediu natural care funcționează la fel de bine și nu are efecte secundare adverse.

Reţeta contra chisturilor, fibroamelor sau polipilor

Modul de pregătire:

ingrediente:

-1 litru de suc de sfeclă roşie;

– 2,5 litri de miere organică.

Mod de preparare:

Doar amestecați ingredientele într-un blender și gata! Este atât de simplu.

utilizare:

Beți 3 pahare în fiecare zi pentru rezultate optime. Vă recomandăm să începeți ziua cu unul, luați al doilea după prânz și al treilea după cină.

Continuați tratamentul timp de cel puțin 2 luni. Ar trebui să observați primele rezultate în doar două săptămâni, iar fibroamele, chisturile sau polipii ar trebui să dispară în câteva luni!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *