Cum să arăţi senzaţional în timp record


Vrei să arăţi senzaţional în orice moment, urmează aceşti simpli paşi. Tenul tău va arăta impecabil ȋntr-un timp foarte scurt.


Dacă vrei să arăţi spectaculos dimineaţa, foloseşte seara un amestec de exfoliant cu demachiant”, spune celebrul estetician Kirsty McLeod. Astfel cureţi porii şi elimini celulele moarte în timp ce te demachiezi.

Dacã exfolierea nu este un procedeu plăcut pentru tine, alege un demachiant, un tonic şi o cremă hidratantă care să conţină acizi de tip AHA. Aceştia fac un peeling delicat al pielii în timp ce te demachiezi.

Dacă eşti mai „leneşă“ din fire, alege un produs demachiant 2 in 1 sau un face wash, care să îndepărteze atât machiajul rezistent, cât şi impurităţile, apoi șterge-te pe faţă cu un prosop din muslin ca să-ţi exfoliezi uşor tenul.

Dacă, din cauza stresului, tenul tau a devenit tern şi lipsit de vitalitate, încălzeşte in palme doi stropi de ulei de măsline și pune-le pe faţă pentru cîteva secunde. Vei observa că uleiul calmează tenul iritat, îl hidratează şi îl lasă foarte catifelat.

După o seară obositoare ai nevoie de un plus de vitamine care să-ţi readucă tenul în formă. Aplică dimineaţa o mască precum Academie Hydrating Mask, apoi ia micul dejun, după care clăteşte-te cu apă călduţă.

Dacă nu ai timp sau chef să foloseşti un toner după demachiere, foloseste macar un spray cu apa termală pe care să-l aplici înainte de cremă. Fără să ştergi apa, masează crema cu mişcări delicate, apoi reaplică apa de câte ori simţi că vrei să îţi împrospătezi tenul. Încearcă spray-ul cu apă termală de la Avene sau Vichy.

Dacă ai pete de la soare sau pistrui, poţi scapa destul de repede de ele folosind creme care conţin Vitamina C pură – aceasta depigmentează petele inestetice şi dă luminozitate tenului. În plus, rezultatele se văd imediat.

Ai porii dilataţi şi vrei o solutie rapidă? Atunci argila este cuvantul-cheie. O găseşti iîn n farmacii sub formă de pulbere pe care o amesteci cu apă plată şi o aplici pe faţă. După 15 minute, clăteşti cu apă călduţă şi vei observa şi o scădere a secreţiei de sebum.

Sursa: Elle.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *