Ardeţi grăsimea abdominală cu aceste exerciţii


Pentru a-și face corpul să arate mai bine și pentru a preveni o serie de probleme de sănătate, milioane de oameni din întreaga lume fac exerciții fizice zilnice. Exercitarea este o modalitate foarte bună de a topi grăsimea din diferite părți ale corpului. Este nevoie de timp pentru a lucra, dar combinat cu o dietă sănătoasă, este cel mai eficient mod de a topi grăsimile.

Cu toate acestea, când vine vorba de topirea grăsimilor, există o zonă pe care este greu să o lucrați – burta și așa-numitele „mânere de dragoste”. De grăsimea abdominală este destul de greu de scăpat și necesită mult timp și dedicare pentru a o elimina. Din fericire, există câteva exerciții ce pot viza acest lucru în mod specific și pot topi excesul de grăsimi de la mijloc.

Exerciţii care ard grăsimea abdominală

Iată cele cele mai bune exerciții contra grăsimii din jurul burții:

Răsuciri rusești

Twisturile rusești sunt un exercițiu perfect care vă poate elimina grăsimea abdominală. Pentru a le face, stați jos, întindeți picioarele și îndoiți genunchii, apoi puneți un pic peste celălalt. Luați gantere în mâini pentru o provocare și mai mare, apoi începeți să vă răsuciți trunchiul de la o parte la alta. Păstrați picioarele ridicate de la sol pentru a menține forma adecvată și pentru a permite exercițiului să funcționeze.

Sărituri pe cutie

Dacă doriți să eliminați grăsimea abdominală, trebuie să adăugați câteva cardio în rutina exercițiilor dumneavoastră. Un mod simplu de a face acest lucru este să puneți o cutie în fața dvs., apoi săriți pe ea și aterizați într-o poziție ghemuită. Coborâţi și repetați procesul de câteva ori pentru a vă face sângele să circule și pentru a vă stimula metabolismul, ceea ce va topi în cele din urmă tot excesul de grăsime de la linia mediană.

Bicicleta

Pentru a face bicicleta, așezați-vă pe podea, apoi ridicați picioarele cu mâinile în spatele capului. Acum, aduceți cotul drept la genunchiul stâng, apoi aduceți cotul stâng la genunchiul drept. Alternați între ele pentru a simula o mișcare de bicicletă, pentru a arde grăsimea abdominală.

Jumping Burpees

Jumping burpees arde grăsimea abdominală. Pentru a le face, staţi în poziție verticală, apoi săriţi în jos într-o poziție pushup și săriţi înapoi în aer cu mâinile pe cap. Repetați exercițiul ori de câte ori puteți.

Aceste exerciții sunt simple de efectuat și nu vor lua mult din timpul vostru liber în fiecare zi. Faceți-le în mod regulat și grăsimea abdominală va dispărea înainte să ştiţi asta.


18 răspunsuri la “Ardeţi grăsimea abdominală cu aceste exerciţii”

 1. Sfaturile sunt bune. Chiar extraordinare. Ușor de povestit, mai greu de implementat, mai ales când prăjiturile sunt atât de bune! Merg de ceva timp la sală. Am început să mă împrietenesc cu abdomenele. Nu suntem chiar prietene, nici amice, hai să spun cunoștințe. Din câte văd, oricâte eforturi aș face, la burtică nu renunț. Acolo e toată valoarea! :))

 2. Bune sfaturi, dar pastile pentru vointa si impotriva lenei ai?:)))) nu de alta, dar sunt extrem de lenesa cand vine vorba de sport

 3. Imi plac sfaturile tale si cred ca le pun in practica in curand! Sincer…nu prea am timp sa fac sport, insa sper sa imi fac!

 4. Offf, sportul ăsta! Greu reușesc să mă împrietenesc cu exercițiile.
  Mă apuc, iar mă las, iar planific iar amân și tot așa.
  Mulțumesc, sfaturile tale m-au mai mobilizat puțin. până dimineață 🙂

 5. foarte bune sfaturile tale, dar nu pentru mine din pacate, poate faci si un articol in care ne spui cum sa ne mai ingrasam, ca eu nu reusesc nicium =))))))))))) imediat devin anorexica:))))) multumim de articol!

 6. Foarte util articolul! Partea buna e ca aceste exercitii pot fi facute in casa si mai sunt si eficiente.

 7. Bicicleta obișnuiesc să fac și eu sau pur și simplu, fac eu un fel de încălzire prin mișcări de aerobic, zumba. Mai ales, pe muzică.

 8. of, ce-as vrea sa pot face si eu aceste exercitii!
  dar problemele cu spatele nu prea ma lasa 🙁

 9. Foarte utile exercitiile. Pentru abdomen, mingea este la fel de buna.
  Momentan apelez doar la exercitii mai light, bicicleta, flotari usoare, ridicari pe varfuri, ridicati de greutati mici. Sper sa reusesc din nou sa ajung la abdomene. Momentan imi solicita prea mult coloana, fiinf operata. Dar sunt cele mai eficiente pentru a scapa de burtica.

 10. Cateva sfaturi utile, dar ai si ceva pentru mobilizare…la capitolul asta stau foarte prost.

 11. Sincer, sport n-am facut niciodata si sunt total paralela. Dar, la cat fug dupa copiii, zau ca nu mai am nevoie. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *