Arderea grăsimii abdominale în trei paşi simpli


  Arderea grăsimii abdominale este dorința multor oameni. Acest lucru se datorează faptului că abdomenul este una din zonele corpului care tinde să acumuleze mai multe grăsimi ca urmare a unei diete proaste și a unui stil de viață sedentar.

Odată ce grăsimea se află în acea zonă, este foarte dificil să o eliminați și este necesar să modificați complet obiceiurile vieții pentru a avea un abdomen plat și frumos. Pentru a arde grăsimea abdominală, este nevoie de mult efort și disciplină. Numai atunci se vor obține rezultate bune.

Dacă sunteți dispus să faceți o provocare, nu ratați următorii 3 pași cheie pentru a arde grăsimea și a avea rapid un abdomen plat.

Trei pași pentru a arde grăsimea abdominală

Primul pas: începeți ziua cu exerciții fizice și o alimentație bună.

Pentru niciun motiv nu ar trebui să renunți la micul dejun sau să îndurați foamea, deoarece aceasta încetinește metabolismul și face mai dificilă îndepărtarea grăsimilor. Dar mai întâi, începeţi ziua cu un pahar de apă caldă cu lămâie.

Efectuați un antrenament cardio cam o jumătate de oră. Poate include alergarea sau jogging-ul, plimbarea cu bicicleta, coarda sau dansul, printre altele. Idealul este să începeți exercițiul înainte de micul dejun, deoarece în acest moment nu ați ingerat calorii și organismul va folosi cele care s-au acumulat drept combustibil.

După exerciţii vă odihniţi un pic și apoi mâncați un mic dejun sănătos bogat în fibre.

Al doilea pas: ultimul aliment pe care îl consumați pe zi.

Este foarte important să mănânci ceva ușor ca cină, cu cel puțin 3 ore înainte de a dormi. Mâncarea înainte împiedică digestia corpului și acest lucru face lucrurile mai grele pentru acesta.

În timp ce dormiți, metabolismul dvs. nu este la fel de activ ca în timpul zilei și nu este suficient să ardeți calorii. Prin urmare, idealul este de a mânca ceva scăzut în calorii și cu timp în avans înainte de culcare.

Al treilea pas: efectuați exerciţii fizice.

Unul dintre punctele-cheie pentru arderea grăsimii abdominale este realizarea exercițiilor localizate, cum ar fi abdominalele. Deși le poți lăsa după exerciții aerobice, poți să le faci altfel. Cheia este de a face mai multe sesiuni de exerciții în diferite serii în timpul zilei.

Aceste exerciții vă ajută să ardeți grăsimea abdominală, tonați și obțineți abdomenul pe care l-ați dorit atât de mult. Acestea au beneficii importante, deoarece cresc metabolismul și măresc aportul caloric zilnic.

Cum se fac exerciţii abdominale bazice

• Cu spatele pe o suprafață tare, puneți-vă mâinile în spatele capului, îndoiți genunchii și puneți-vă picioarele pe podea.
• Adoptând această poziție, ridicați încet folosind mușchii abdominali în timp ce apăsați partea inferioară a spatelui pe podea.
• Apoi se coboară lent, respiră și repetă procesul de 20-25 de ori, cu pauze de 90 de secunde între serii.
• Încercați să finalizați 2 sau 3 seturi, de la 20 la 25 de mişcări.

Este foarte important să simțiți presiunea asupra abdominalelor și nu asupra gâtului. Dacă durerea se simte la gât sau spate, înseamnă că postura este greșită. Trebuie să simțiți că lucrați mușchii abdomenului, mai ales atunci când aveți 5 abs în fiecare set.

Dacă nu sunteți obișnuit să faceți abdomene, începeți cu 10 și creșteți treptat până când obțineți suma recomandată. Nu trebuie să exageraţi cu exerciţiile abdominale, deoarece corpul oboseşte şi nu veţi obtine aceleaşi beneficii.

Amintiți-vă!

Deși aceste trei etape sunt esențiale pentru obținerea unui abdomen plat și lipsit de grăsime, este important să se țină seama de faptul că acesta trebuie completat cu o dietă echilibrată  bogată în fructe, legume, cereale și apă. De fapt, pentru cele mai bune rezultate, puteți căuta lichide sau infuzii care vă ajută la arderea grăsimilor abdominale.

Rețineți că rezultatele nu sunt imediate și că trebuie să fiți în concordanță cu rutinele și obiceiurile bune pentru a obține rezultatele dorite.

Cel mai bine, toți cei trei pași simpli vă vor ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții și să vă simțiți mai sănătoși.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *