Amestecă acestea şi termini cu fumatul


Este foarte greu să renunți la obiceiul precum fumatul. Mulți oameni au încercat să renunțe, dar de regulă nu reușesc. Unii chiar reușesc, dar recaderează mai târziu. Doar unii oameni reușesc să elimine obiceiul periculos. Oamenii încearcă totul doar pentru a opri nevoia de fumat. Mulți chiar încearcă hipnoza, plasturi cu nicotină sau metoda quit-cold-turkey, dar fără nici un rezultat.

Aici, vă voi prezenta un remediu natural deosebit, făcut din suc de portocale și cremă de tartru!

De ce fumatul este un obicei pe care trebuie să îl abandonați?

Fumatul este un obicei de care se bucură milioane de oameni din întreaga lume. Fumatul este un mare risc pentru sănătatea noastră. Cu fiecare puf de la o țigară, creșteți riscul de probleme cardiace, probleme cu plămânii, diverse tipuri de cancer, precum și atacuri de astm.

Acest obicei este dăunător pentru fiecare organ al corpului nostru. Este principala cauză de deces care poate fi prevenită în lume. Fumatul este, de asemenea, responsabil pentru aproape 90% din totalul de decese cauzate de cancer pulmonar.

De ce ar trebui să folosim cremă de tartru pentru a opri fumatul?

Aceasta este o tehnică foarte utilă pe care mulți oameni o încercă și o recomandă. Crema de tartru are capacitatea de a elimina nicotina din corpul nostru. Când este combinat cu sucul de portocale, acesta schimbă gustul nicotinei, astfel încât fumatul devine complet nedorit. Ambele ingrediente au capacitatea de a restabili unele dintre cele mai importante vitamine pentru corpul vostru. Conținutul ridicat de vitamina C favorizează restabilirea vitaminei în corp și elimină nicotina. La un pahar mediu de suc, pune o jumătate de linguriță de cremă de tartru. Consumă această băutură în fiecare seară timp de o lună.

Ce beneficii are această cremă de tartru?

Îți ajută organismul să elimine nicotina, dar luptă și împotriva acneei, deoarece este plină de proprietăți acide care ne curăță pielea. Puteți bea împreună cu suc, apă sau pur și simplu aplicați-o direct pe piele.

Acest ingredient, de asemenea, ucide bacteriile și scade tensiunea arterială. Există 16,600 mg de potasiu în 100 g de cremă de tartru. În cazul în care întâmpinați o deficiență de potasiu și aveți o tensiune arterială crescută, acesta este cel mai bun lucru pentru dvs. Combinați 1 pahar de apă și 1 linguriță de cremă de tartru și beți-l înainte de a merge la culcare.
Tratează infecțiile tractului urinar pe măsură ce modifică nivelul pH-ului în urină și creează un mediu care distruge bacteriile care cauzează infecția. Pune într-o ceașcă apă caldă,o jumătate de linguriță de cremă de tartru și două linguri de suc de lămâie. Amestecă cu o lingură și consum-o de două-trei ori pe zi.

Concluzia este că :

Metoda cu suc de portocale şi cremă de tartru, toată lumea ar trebui să o încerce în cazul în care au încercat să renunțe la obiceiul cu fumatul și nu au reuşit. Este bogată în beneficii așa cum am menționat deja și nu este dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră. Deci, de ce nu o vei încerca de azi?


7 răspunsuri la “Amestecă acestea şi termini cu fumatul”

  1. Chiar mă consider o persoană norocoasă deoarece nu am fost tentată niciodată să fumez. O să îi spun la tata să încerce crema de tartru, poate reușește să renunțe odată și pentru totdeauna la țigări.

  2. Sper să funcționeze la cei care doresc să se lase de fumat.
    Nu am fost niciodată fumătoare și cu siguranță nu voi avea această dependență. Cred că am deja altele, suficiente :)) Iar din fericire si prietenul meu este nefumător 🙂

  3. Iubitul meu e fumator si ma tot duce cu zaharelul ca „se va lasa”, dar nu prea am incredere in acest fapt, nefiind ceva concludent. Unde pot gasi aceasta crema de tartru? Poate voi reusi eu sa fac o minune cu fumatul lui :)) Sau o magie… *puffff* si dispare fumatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *