6 trucuri pentru o piele moale și netedă ca de copil


Dacă doriți cu adevărat o piele moale ca de copil, atunci pur și simplu, alegeți remedii naturale de acasă, care sunt mai puțin costisitoare și cu aproape zero, efecte secundare. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune sfaturi naturale pentru a obține o piele mai fină, chiar la domiciliu.

Uleiul de cocos

Masează pielea cu ulei virgin de cocos, acesta nu numai că hidratează și protejează pielea de tipuri majore de erupții, dar ajută, de asemenea, la tonicitatea și elasticitatea pielii. Masează cu ulei de nucă de cocos pielea 3 până la 4 zile într-o săptămână.
Dacă masezi pielea cu ulei virgin de cocos amestecat cu vitamina E, se poate controla îmbătrânirea pielii.

Pastă de papaya

   Papaya contine vitamina A, caroten, vitamina C si alte fito-nutrienti care sunt cunoscute pentru a lupta împotriva radicalilor liberi dăunători pielii și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.
Aplică o pastă de papaya copt pe față sau pe corp. Lasă-l pentru 10-15 minute, apoi se spală cu apă. Acest lucru va face pielea proaspătă și moale ca de copil.

Banană și lapte

   Pentru a obține o piele catifelată, se zdrobesc unele banane și se adaugă lapte pentru a forma o pastă, se aplică această pastă pe față și lăsați-o timp de 20 de minute și apoi se clăteste. Pentru rezultate optime se repetă acest lucru de cel puțin două ori pe săptămână.

Morcov și miere

   Luați un morcov copt pe grătar și amestecați- l bine cu o lingură de miere. Aplicați aceasta pe fată și lăsați timp de 15 minute. În cele din urmă se spală cu apă. Puteți utiliza această  mască în fiecare săptămână. Acest lucru se poate folosi pe toate tipurile de ten și face pielea moale și netedă.

Miere și albuș de ou

   Se amestecă o lingură de miere cu albușul unui ou și cartof ras. Se amestecă bine pentru a face o pastă fină și se aplică acest lucru pe fată. Se lasă să se usuce. După 20-30 de minute, spălați cu apă rece, acest lucru vă va face o piele proaspătă, netedă și moale ca de bebeluș.

 Miere și apă de trandafiri

   Pentru a avea pielea moale și netedă, puteți aplica, de asemenea, un amestec de miere și apă de trandafiri, pe față și pe gât. De asemenea, acest amestec, albește tenul. După 15 minute se clătește cu apă proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *