3 remedii pentru un păr sănătos


Iaurtul balsam natural pentru păr

 

Iaurtul este un balsam natural pentru părul uscat. Acesta poate fi aplicat ca o mască pe păr. Proprietățile de hidratare ale iaurtului ajută la vindecarea părului uscat. Adaugaţi o linguriță de oțet de mere și o linguriță de miere în jumătate de cană de iaurt. Se amestecă și se aplică pe păr și pe rădăcini. După 15 minute, puteţi clăti părul cu apă călduţă.
Puteţi adaugă niște ulei de măsline sau ulei de muștar în iaurt, pe care le aplicaţi pe păr înainte de șamponare.
Puteți aplica, de asemenea, iaurt simplu pe scalp și să-l lăsati timp de 30 minute. Spălați-vă părul cu apă caldă apoi.

 

Uleiul de măsline folosit ca mască de păr


Uleiul de măsline este  unul dintre cele mai bune şi recomandate tratamente pentru păr uscat. Uleiul de măsline poate fi folosit pentru masarea capului sau ca o mască de păr. Tot ce trebuie să faci este să încălzeşti niște ulei de măsline. Se aplică pe scalp cu vârful degetelor. Masează părul ceva timp. Clăteşte-ţi părul cu un șampon pentru a îndepărta uleiul din păr.

Pentru a prepara o mască , vă sunt necesare un ulei de măsline, ou și un castravete decojit. Adaugă patru linguri de ulei de măsline la amestecul format din ou şi castravetele mărunţit. Aplicați acest amestec pe părul neted și poartă o cască de duş pe cap. După 10 minute, spălați părul de două ori cu şampon.
Puteţi, de asemenea, utiliza ulei de măsline cu gălbenuş de ou. Se amestecă două linguri de ulei de măsline în două gălbenușuri de ou. Pentru a dilua, adaugă acest amestec în jumătate de cană de apă. Aplicaţi această pastă direct pe cap timp de 20 minute. Spălați-vă părul cu șampon.

 

Uleiul de cocos pentru păr uscat

 

Uleiul de nucă de cocos este considerat a fi un remediu magic pentru vindecarea părului uscat. Trebuie doar să masezi cu putin ulei de nucă de cocos. Cu varful degetelor, masați-vă scalpul. Lăsaţi-l să acţioneze toată noaptea. Clătiți părul dimineața.
Puteți utiliza, de asemenea, ulei de nucă de cocos cald.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *